Qui Som

El 1975 va néixer aquesta empresa dedicada a la fabricació de peces de formigó precomprimit.
A la seva llarga trajectòria ha anat ampliant el seu catàleg de productes, fins a arribar a la fabricació d’elements pretesats de formigó.
Aquestes més de tres dècades de treball ininterromput ens han consolidat al món de la prefabricació com una empresa on la serietat i la qualitat formen part essencial de la nostra personalitat.

Els nostres clients

Són partícips de la nostra ambició de millorar. La seva exigència és una qualitat que agraïm: ens fa avançar en la bona direcció.
La confiança que han dipositat en nosaltres al llarg d’aquestes tres darreres dècades és la primera motivació per continuar millorant. La nostra raó de ser és oferir més productes i millors.

Perquè nosaltres?

Tecnologia

Des del principi, Pretensados Arnal ha recorregut el seu camí de la mà de la tecnologia. Això ha convertit les nostres instal·lacions en capdavanteres dins del món de la prefabricació.

Qualitat

La qualitat és el nostre segell de presentació. Dia a dia millorem amb l’objectiu de sentir-nos orgullosos dels nostres productes.
Uns tècnics amb experiència i un laboratori d´autocontrol perfectament equipat són la nostra garantia.

Assistència Tècnica

Els nostres tècnics estan preparats per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el càlcul d’estructures i el muntatge de les mateixes.
Sempre en formació continuada per estar al dia en tècniques i materials. Gràcies a això, estan disposats a ajudar tant els nostres clients com els professionals que els envolten.

Control de qualitat

Moltes vegades, associem el control de qualitat i la qualitat, al producte final. A Pretensados ​​Arnal creiem en un control de qualitat més ampli, integrat dins de l’empresa i present en cadascuna de les actuacions que s’hi realitzen.

El Control de Qualitat està realitzat per personal qualificat i disposem dels instruments i instal·lacions necessàries.

Logística

Totes les comandes que arriben a les oficines es relacionen amb possibles pressupostos o ofertes realitzades anteriorment per tal d’evitar possibles errors a les factures.
Disposem de personal tècnic qualificat amb accés a aquestes comandes per si s’observa alguna anomalia, en aquest cas què es procedeix a contactar amb el nostre client per aclarir possibles dubtes.

Materias primas

Los áridos utilizados en la fabricación de nuestros productos pasan semanalmente por nuestro laboratorio de autocontrol para realizar los análisis granulométricos, de humedad,…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Lorem & Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Aliquam lorem ante

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Sapibus in, viverra quis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.